Området

I Pulsparken kan du dyrke både motion, leg og ro

I direkte forlængelse af Christians Park finder du den 24.000 m2 store Pulspark.

Her er grønne områder, fredede træer og smukke stier, der går langs den rislende å i Christians Park og videre forbi de to store søer i Pulsparken. Et plateau lokker ude i søen, hvis du vil helt tæt på vandet og bænke indbyder til en stille pause i solen.

Men her er også alt det, du skal bruge for at få pulsen helt op – både alene eller sammen med andre. Tre forskellige aktivitetszoner med træningsudstyr til hele kroppen og rigelig plads til cardio-træning. Forhindringsbaner, der kan udfordre både børn og voksne og stier med forskelligt underlag, så du kan løbe, gå, cykle og stå på rulleskøjter.  

Bo midt i Bolbro – 2 km fra Odense centrum

Christians Park ligger midt i Bolbro; en charmerende og unik bydel i Odense.

Her er en stærk fællesskabsånd og et meget velfungerende foreningsliv, hvor du kan dyrke håndbold, ishockey, fodbold, atletik, svømning og meget andet. Til børnefamilierne er her vuggestuer, børnehaver, skoler og ungdomsuddannelser, og der er kun 7.5 km til Syddansk Universitet.

Selve Bolbro lokker med masser af cafeer, små butikker og dagligvareforretninger - og du har kun 2 km ind til centrum af Odense, hvor alle storbyens mange oplevelser og tilbud venter på dig.

Bolbro er en historisk bydel i fuld udvikling

I Bolbro er gadebilledet præget af de gamle, stemningsfulde arbejderboliger fra 1920’erne, der giver stedet et historiske præg. Samtidig er Bolbro i fuld gang med en byfornyelse til 30 millioner kroner, der skal gøre det til et endnu mere attraktivt sted at bo og leve. Og om lidt kommer et letbane-stop kun 450 meter fra Christians Park, der binder stedet helt tæt sammen med Odense.

Find din nye lejlighed
crosschevron-down

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.