Om Christians Park

Christians Park giver dig en lejlighed til mere

Midt i Bolbro ligger Christians Park. Her bliver 138 nye lejligheder nu en ambitiøs videreudvikling af det eksisterende Christians Parks 72 lejligheder. Og det bliver et sted, hvor du har alle mulighederne lige udenfor døren: Pulsparkens grønne natur og mange forskellige træningsfaciliteter, Odenses storbyliv med kultur, musik, shopping og gastronomi, masser af foreningsliv og godt naboskab med mulighed for både rolig fordybelse og højt tempo.

Bo midt i det grønne - lige midt i Bolbro

Overalt i Christians Park er du omgivet af natur. Hele kvarteret er afskærmet af træer og buske med kig til livet nede i Pulsparken. Mellem alle bygningerne er der et hyggeligt gårdrum og lækroge, grønne pladser, træer og hække, der skaber små behagelige uderum med bænke og legeplads.

Find din nye lejlighed

Stierne fra Christians Park smyger sig under trætoppene og direkte ind i Pulsparken

Et byggeri, der giver fællesskab

I Christians Park møder du dine naboer. Og her er både rum til fællesskab og til at være sig selv.

Det store, udendørs ankomstområde er lavet sådan, at alle går forbi hinanden og mødes blandt cykler, træer og postkasser. Og mellem de fire bygninger skaber små hække, buske, legeplads og bænke et naturligt samlingspunkt for alle dem, der gerne vil være sammen – og der er små afskærmede lækroge til dem, der bare vil slappe af.

0
kilometer til Odense centrum
0
meter til letbanestop
0
meter Odense Stadion

Barfoed Group er din garanti for kvalitet og tryghed

Bag Christians Park står prisbelønnede Barfoed Group. Vi er din garanti for ordentlighed og kvalitet, for vi bygger til os selv, og det er Barfoed Group, der lejer Christians Park ud.

For dig betyder det, at du bor i et byggeri af høj kvalitet. Alle materialer er nøje udvalgt både inde og ude, og din nye lejlighed er topmoderne indrettet. Her er nem parkering, legeplads til børnene og tryghed for alle, fordi overalt er der lavet gode indkig og godt udsyn.

crosschevron-down

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.