Boligerne

En lejlighed med mere luksus i hverdagen

De 138 nye lejligheder i Christians Park er fra 62 til 88 kvadratmeter. De har 2 eller 3 værelser og en privat altan eller terrasse.

Alle lejlighederne har et rummeligt, lyst badeværelse med kvalitetsarmaturer fra Grohe og smukke badeværelsesmøbler fra Duravit. Der er store, lysegrå italienske klinker på gulvet og i brusekabinen, og du kan nyde morgenerne med din yndlingsmusik via den indbyggede Sonos-højtaler.

I det store køkken-alrum kan du glæde dig til et flot, nordisk-inspireret Designa Køkken med grebsfrie låger, komplet hvidevarepakke fra Miele – inklusive vinkøleskab - og en lys, slidstærk bordplade af Corian. Og så er der massive egetræsgulve i hele lejligheden, vaskemaskine og tørretumbler, rummelig entre og depotrum samt grebsfrie garderobeskabe med indbyggede spot.

Få dit eget uderum – omgivet af luft og plads

Uanset om du vil nyde udelivet alene eller sammen med andre, kan du det her.

Alle lejlighederne har en privat altan eller terrasse, hvor du kan drikke morgenkaffen i fred og ro, dyrke krydderurter eller sende børnene en hurtig tur ud i solen.

Mellem bygningerne er der luft og ekstra meget plads til de store, grønne fællesområder med bænke og legeplads, hvor du kan slappe af eller snakke med naboen. Og lige på den anden side af de fredede træer ligger Pulsparken.

Se, om der er ledige lejligheder

Flyt til Christians Park og få lejlighed til mere

I Christianspark får du alt det, der gør hverdagen nem og god. Her er velindrettede rum i en enkel nordisk stil med masser af dagslys, flotte egetræsgulve og et stort køkken-alrum, der er perfekt til hyggelige aftener, gæster og god mad.  

2-værelses lejligheder fra 62 til 72 m2

Her får du en lejlighed med lyse, velindrettede rum og gode detaljer. Lejligheden har både gulvvarme, massive egetræsgulve og altan eller terrasse.

Det indbydende køkken-alrum har et nordisk-inspireret Designa Køkken. Her er grebsfrie låger, en solid bordplade af Corian, hvidevarer fra Miele – inklusive vinkøleskab - og plads til både spisebord, sofagruppe og gæster.

Det lyse badeværelse har en elegant bruseniche i glas med armaturer fra Grohe, badeværelsesmøbler fra Duravit og en indbygget Sonos-højtaler, så du kan gå i bad til din yndlingsmusik.

3-værelses lejligheder fra 76 til 88 m2

Perfekt til dig, der vil have ekstra plads eller til jer, der bor sammen.

Lejligheden har egetræsgulve, gulvvarme og privat altan eller terrasse, hvor du kan nyde udelivet i fred og ro. Køkkenet fra Designa er lyst og stilfuldt med en flot bordplade af Corian og vinkøleskab.

På dit nye badeværelse er en stilfuld bruseniche i glas med Grohe-armaturer, badeværelsesmøbler fra Duravit og et hygiejnisk, væghængt toilet. Der er store, lysegrå, italienske klinker på gulvet og i brusenichen. Og for at give hverdagen lidt ekstra er der en indbygget Sonos-højtaler, så du kan nyde morgenen med musik.

Få tid til at leve livet og nyde hverdagen, for alt er nyt og funktionelt

Vil du vide mere om Christians Park?

Vi er klar til at hjælpe dig på både telefon og e-mail.

crosschevron-downchevron-leftchevron-right

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.